Silver Circle Classic (Vinter)

Fra: kr.1.995

Børn: kr.995,00
Tirsdag09:00-15:00

Vælg det afhentningssted, du ønsker, at vi skal hente dig fra, og vær i god tid på afhentningsstedet. Vær opmærksom på, at afhentningen kan være 10-15 minutter senere end den forventede tidsplan. For gæster, der bor på 62n Hotel, bedes du gå til Hotel Tórshavn.

Beskrivelse

Sølvcirkeltur til fantastiske og naturskønne Saksun, Tjørnuvík og Gjógv

Nyd hjertet af Færøerne i en komfortabel træner med en lokal guide. Se steder som Saksun, Gjógv, Risin & Kellingin og Fossá på en dag. Det er en dag, du aldrig vil glemme.

Efter at have kørt over den gamle bjergvej ud af Tórshavn kommer vi til den unikke bosættelse Saksun. Den smukke landsby Saksun ligger ved foden af et lille indløb og er flankeret af de frodige grønne bjerge Koppenni og Melin. Du vil se havvandslagunen, den smukke gamle kirke og besøge gården Dúvugarðar fra det 16. århundrede med sine stenmure og græstørvtage. Rejseguiden vil regale dig med vidunderlige historier om øernes udvikling og livet her gennem århundrederne.

Dernæst tager vi til Tjørnuvík. Ruten vil tage os gennem dalen fra Saksun med evigt skiftende landskab langs Dalsá-floden med mange små vandfald. Før vi når Tjørnuvík, stopper vi ved Fossá vandfaldet, som er det højeste vandfald på Færøerne.

Tjørnuvík er den nordligste bygd på Streymoy øen og ligger i et isoleret indløb med tårnhøje bjerge og en smuk sort sandstrand. Fra stranden er der en fantastisk udsigt over havstakkene Risin & Kellingin (The Giant og hans Hag).

Ved ankomsten til Eysturoy øen vil vi opleve udsigten fra vejen under Slættaratindur, færøernes højeste bjerg. Derfra vil du se zigzagging vejen, vi vil køre ned til Funningur. Vores sidste landsby besøg vil være den fredelige og maleriske Gjógv på den nordligste spids af Eysturoy øen. Opkaldt efter sin fantastiske 200 meter kløft, som løber ud fra landsbyen og ind i det nordatlantiske hav.

Denne tur inkluderer: Afhentning og aflevering på dit hotel i Tórshavn, lokal guide, frokost og drikkevarer

Tjekliste:
  • Kamera
  • Gode sko
  • Varmt tøj og regnfrakke
  • Kikkert
  • Godt humør

OBS: I forhold til vejret forbeholder vi os ret til at køre fra Torshavn langs hovedvejen via Kaldbaksvejen eller via bjergvejen. Generelt forbeholder vi os ret til at ændre dele af rejseplanen på grund af vejrbegrænsninger om vinteren.

Du kan også lide...