Mykines – The Puffin Paradise With A Local Guide

kr.1.995,00

Monday09:00-19:00
Wednesday09:00-19:00
Saturday09:00-19:00

Pick-up Point * 

Choose the pick-up point you want us to pick you from and be in good time at the pick-up point. Please be aware that pick-up can be 10-15 minutes later than the estimated timetable.

Description

Søpapegøjernes paradisø med en lokal guide

Den bedste måde at opleve Mykines for en dag. Vi vil tage os af alt, så du kan slappe af og nyde hvert minut af Mykines og alle lunderne. Vi forsyner dig med frokost og drikkevarer til vandreturen.

Efter afhentning i Tórshavn kan du nyde de 45 minutters kørsel til Sørvágur færgehavn, hvorfra vi tager båden til Mykines. Sejltiden er omkring 45 minutter sammen med en fantastisk natur og klipper.

Når du ankommer til øen Mykines, vil den lokale guide møde dig på toppen af ​​​​trappen, og du vil gå en tur i den eneste landsby på øen. Derfra gør du dig klar til at opleve Mykines og alle lunderne. Lundefugle rede langs hele vandrestien, og du vil få masser af tid til at opleve den ekstraordinære natur på denne ø. Den lokale guide vil fortælle om Mykines natur og dyreliv sammen med andre lokale historier.

Du vil gå hele vejen til Mykines Hólmur og det berømte fyrtårn.

Når du er tilbage i landsbyen Mykines, får du mulighed for at varme en varm kop kaffe. Tilbage i landsbyen Sørvágur bliver du hentet af en af ​​vores guider og kørt tilbage til dit hotel i Tórshavn.

Denne omfatter: Pick-up & drop-off på dit hotel i Tórshavn, lokal guide, færgebillet, vandregebyr, og drikkevarer

Tjekliste:

  • Kamera
  • Gode ​​sko
  • Varmt tøj og regnfrakke
  • Kikkert
  • Godt humør

Vi tilbyder også en kør-selv-tur til Mykines, følg venligst linket – Kør selv til Mykines

Cart

No products in the cart.