Mykines - Lundeparadiset med en lokal guide

kr.2.495,00

Mandag09:00-19:00
Onsdag09:00-19:00
Lørdag09:00-19:00

Vælg det afhentningssted, du ønsker, at vi skal hente dig fra, og vær i god tid på afhentningsstedet. Vær opmærksom på, at afhentningen kan være 10-15 minutter senere end den forventede tidsplan. For gæster, der bor på 62n Hotel, bedes du gå til Hotel Tórshavn.

Beskrivelse

Lunderparadiset med en lokal guide

Tag på en heldags guidet rundtur på øen Mykines. Vi ordner alt for dig, så du kan slappe af og nyde den rige fuglebestand af den charmerende atlantiske lunde. Vi sørger for frokost og vand, så du kan få energi til den guidede vandretur.

Når vi tager af sted fra Tórshavn, kan du læne dig tilbage og slappe af på den 45 minutter lange køretur til Sørvágurs havn, hvorfra du går om bord på den charmerende færge M/F Jósup. Sejltiden er ca. 45 minutter.

På toppen af havnetrappen møder du din lokale guide, som fører dig ad den stejle sti til øens eneste landsby. Herfra får du mulighed for at opleve Mykines og komme helt tæt på de bedårende lundekolonier langs hele vandrestien. Den lokale guide vil forkæle dig med lokale historier og give dig masser af tid til at opleve øens ekstraordinære natur.

Når du er tilbage i landsbyen Mykines, har du mulighed for at få en varm kop kaffe på en lokal café. På havnen i Sørvágur venter en bus på jer, som kører jer tilbage til jeres hotel i Tórshavn.

Denne tur omfatter: Afhentning og aflevering på dit hotel i Tórshavn, lokal guide, færgebillet, vandretursafgift og frokost.

Tjekliste:

  • Kamera
  • Gode sko
  • Varmt tøj og regnjakke
  • Kikkert
  • Godt humør

Indkøbsvogn

Ingen produkter i vognen.