Højdepunkter på Vágar Island (vinter)

Fra: kr.1.995

Børn: kr.995,00
Mandag09:00-16:00

Vælg det afhentningssted, du ønsker, at vi skal hente dig fra, og vær i god tid på afhentningsstedet. Vær opmærksom på, at afhentningen kan være 10-15 minutter senere end den forventede tidsplan. For gæster, der bor på 62n Hotel, bedes du gå til Hotel Tórshavn.

Beskrivelse

Den betagende tur rundt på øen Vágar med en privat chauffør / guide

Du vil blive hentet på dit hotel eller et andet udpeget område i Tórshavn. Derfra kan du sætte dig ned og slappe af, mens den lokale rejseguide lykkeligt deler viden om de smukke seværdigheder, du ser langs rejsen.

På turen stopper vi for at se seværdigheder som Leitisvatn, Bøur, Tindhólmur, Drangarnir og det mest populære vandfald af dem alle, Múlafossur.

Turen starter med 45 minutters kørsel til Sørvágur. Derfra kører vi til landsbyen Bøur, ofte omtalt som landsbyen på Færøerne med den bedste udsigt. Vi vil tage en tur gennem den maleriske landsby og høre noget historie. Fra Bøur vil du se de fritstående klipper ved navn Dranganir og den fantastiske holm Tindhólmur.

Efter Bøur kører vi gennem den eneste tunnel på øen til den fjerne og tidligere meget isolerede landsby Gásadalur. Her vil vi nyde en plet af frokost og tage en tur til det mest fotograferede vandfald på Færøerne, Múlafossur.

Fra Gásadalur kører vi forbi Leitisvatn, den største ferskvandssø på øerne.

Denne tur inkluderer: Afhentning og aflevering på dit hotel i Tórshavn, lokal guide, frokost og drikke

Tjekliste:

  • Kamera
  • Gode sko
  • Varmt tøj og regnfrakke
  • Kikkert
  • Godt humør

OBS: I forhold til vejret forbeholder vi os ret til at køre fra Torshavn langs hovedvejen via Kaldbaksvejen eller via bjergvejen. Generelt forbeholder vi os ret til at ændre dele af rejseplanen på grund af vejrbegrænsninger om vinteren.