Suðuroy – Den uberørte perle

Fra: kr.2.295

Børn: kr.995,00
Torsdag08:00-20:00

Vælg det afhentningssted, du ønsker, at vi skal hente dig fra, og vær i god tid på afhentningsstedet. Vær opmærksom på, at afhentningen kan være 10-15 minutter senere end den forventede tidsplan. For gæster, der bor på 62n Hotel, bedes du gå til Hotel Tórshavn.

Beskrivelse

Uspoleret, traditionel og fuld af god historie med en privat chauffør / guide

Tidligt om morgenen afgår vi fra Tórshavn på færgen M/F Smyril. Dette er færøernes største færge på færøerne. Sejltiden er to timer til den sydligste ø Suðuroy.

Rejsen sejler forbi øerne Sandoy, Stóri Dímun (med to familier, der bor på den), og den ubeboede Lítli Dímun.

Ved ankomsten til Suðuroy starter vi med at køre til landsbyen Tvøroyri. Efter afgang fra Tvøroyri kører vi til landsbyen Hvalba. Dette er en af de smukkeste landsbyer på Færøerne. Derfra fører den naturskønne rute os til den nordligste landsby på Suðuroy ved navn Sandvík.

Efter at have tilbragt lidt tid i Sandvík kører vi sydpå til en landsby kaldet Fámjin. Det oprindelige færøske flag ligger inde i den gamle kirke der.

Rejsen går hele vejen til den sydligste landsby Sumba. Undervejs passerer vi landsbyerne Vágur og Lopra.

Efter at have udforsket landsbyen i et stykke tid tager vi en anden rute tilbage fra Sumba. Dette drev tager os forbi fantastiske klipper og de naturskønne og historiske landsbyer Porkeri og Hov.

Derefter går vi tilbage til færgen Smyril og sejlet tilbage til Tórshavn (Bemærk: Der kan forventes noget ventetid på færgen!)

Denne tur omfatter: Turens indhold: Afhentning og aflevering på dit hotel i Tórshavn, lokal guide, færgebillet og frokost.

Tjekliste:

  • Kamera
  • Varmt tøj og regnfrakke
  • Kikkert
  • Godt humør