Nordøerne Højdepunkter (Vinter)

kr.1.995,00

Fredag09:00-15:00

Vælg det afhentningssted, du ønsker, at vi skal hente dig fra, og vær i god tid på afhentningsstedet. Vær opmærksom på, at afhentningen kan være 10-15 minutter senere end den forventede tidsplan. For gæster, der bor på 62n Hotel, bedes du gå til Hotel Tórshavn.

Beskrivelse

Højdepunkterne på den nordlige del af Færøerne

En hel dags guidet tur med besøg på øerne Streymoy, Eysturoy, Borðoy, Viðoy og Kunoy. Slap af og lyt til historierne og legenderne fra den lokale rejseguide.

Vi vil tilbringe et stykke tid i Klaksvík på øen Borðoy, den næstmest folkerige by på Færøerne, og derefter besøger vi rolige Kunoy og fantastiske Viðoy, inden vi tager til den sydlige del af Eysturoy-øen. Der vil vi se et par vartegn og nyde nogle fantastiske landskaber. Dette er helt sikkert en dag, du ikke vil glemme på et øjeblik.

Denne tur inkluderer: Turens indhold: Pick-up & drop-off på dit hotel i Tórshavn, lokal guide, færgebillet, frokost og drikkevarer

Tjekliste:

  • Kamera
  • Varmt tøj og regnfrakke
  • Kikkert
  • Søsygepiller ved behov
  • Godt humør

OBS: Vejrmæssigt forbeholder vi os retten til at køre fra Torshavn ad hovedvejen via Kaldbaksvejen eller via fjeldvejen. Generelt forbeholder vi os retten til at ændre dele af rejseplanen på grund af vejrbegrænsninger om vinteren.

Du kan også lide...

Indkøbsvogn

Ingen produkter i vognen.