Højdepunkter fra Nordøerne

kr.2.295,00

Fredag09:00-18:00

Vælg det afhentningssted, du ønsker, at vi skal hente dig fra, og vær i god tid på afhentningsstedet. Vær opmærksom på, at afhentningen kan være 10-15 minutter senere end den forventede tidsplan. For gæster, der bor på 62n Hotel, bedes du gå til Hotel Tórshavn.

Vandretur til Kallur Lighthouse

Nyd den nemme / medium vandretur ud til fyrtårnet i Kallur. Færøerne næste "nødt til at gøre" på skovlisten.

Beskrivelse

Højdepunkterne i den nordlige del af Færøerne

En hel dag guidet tur på øerne Streymoy, Eysturoy, Borðoy, Kalsoy og Kunoy. Slap af og lyt til historierne og legenderne fra den lokale rejseguide. Sejler på en lille færge til den smukke Kalsoy ø, hvor vi besøger Trøllanes, Mikladalur og Syðradalur.

Mikladalur, hjemsted for den berømte Seal Woman-statue og Syðradalur, tilbyder et smukt mindesmærke for lokalbefolkningen, der er døde på havet.

Vi går om bord på færgen til Kalsoy i Klaksvík, den næstmest befolkede by på Færøerne, og derefter besøger vi den stille Kunoy og den fantastiske Viðoy. Her vil vi se et par seværdigheder og nyde den fantastiske natur. Dette bliver helt sikkert en dag, som du ikke vil glemme foreløbig.

BEMÆRK: Du kan tilføje vandreture til Kallur Lighthouse i denne reservation. Hvis du vælger dette, vil du gå glip af besøget hos Seal Woman i Mikladalur.

Denne tur omfatter: Turens indhold: Afhentning og aflevering på dit hotel i Tórshavn, lokal guide, færgebillet og frokost.

Tjekliste:

  • Kamera
  • Varmt tøj + regnfrakke
  • Kikkert
  • Søsyge piller, hvis det er nødvendigt
  • Godt humør

BEMÆRK: I forhold til vejret forbeholder vi os retten til at køre fra Torshavn ad hovedvejen via Kaldbaksvegnum eller ad bjergvejen.

Indkøbsvogn

Ingen produkter i vognen.