START: Afhentning starter 45 minutter før udflugtens starttids, da afhentning finder sted forskellige steder. Se din reservationsbekræftelse for din anslåede afhentningstid.

 

TØJ: På grund af skiftende vejr anbefaler vi, at du medbringer varmt og regntæt tøj samt ordentlige sko.

 

BEMÆRK: De beskrevne udflugter er garanteret i højsæsonen (1. juni til 31. august), undtagen fra bådture, da de har begrænset tilgængelighed. Der er ingen udflugter mellem 28 – 30. af Juli. Nogle af udflugterne er vejrafhængige, f.eks. bådture, vandreture og sightseeingture, og vi antager den fulde ret til at ændre turen afhængigt af vejrforhold og andre uforudsigelige begivenheder.

 

RESERVATION: Kun reservationer foretaget og betalt i 24 timer før starten af turen er garanteret. Bortset fra bådture, da de har begrænset plads. Vi fratrækker det fulde reservationsbeløb efter afgivelse af ordren.

 

PRISSÆTNING:

Spædbarn 0-2 år: Gratis

Børn 3-13 år: Reduceret pris (se individuel tur)

Voksne 14+: Fuld pris

ANNULLERING:

Afbestilling mere end 7 dage før starten af turen: Fuldt beløb refunderet.

Afbestilling mindre end 7 dage før start: 50% af rejsebeløbet refunderes.

Afbestilling mindre end 24 timer før start: Ingen refusion.

 

TOUR START:

Vi forbeholder os ret til at foretage mindre ændringer i sluttidspunkterne for turene afhængigt af gruppens størrelse. For mindre grupper kan ture forkortes lidt, men observationerne i beskrivelsen af turen vil naturligvis blive inkluderet.

 

BEMÆRK! Vi forbeholder os ret til at opdatere eller ændre disse vilkår og betingelser til enhver tid efter eget skøn uden forudgående varsel til brugerne.